Вихованці ПНЗ «Центр НПВТКУМ» та здобувачі освіти області передали вітання воїнам ЗСУ на передову

Напередодні новорічних свят вихованці та педагоги комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» зустрілись із координатором громадської організації «Чернігівський осередок мережі “Вільні люди”» та співзасновником благодійного фонду «Захистимо Україну» Олександром Ясенчуком і співзасновницею громадської організації «Коло Чернігівщини» Іриною Соломахою, які займаються волонтерською діяльністю.

Гуртківці поспілкувались з волонтерами, висловили їм слова подяки за підтримку наших воїнів. Представники громадських організацій в свою чергу вручили дітям солодкі подарунки та привітали зі святами.

Також вихованці закладу передали захисникам на передову окопні свічки, які виготовили власноруч під керівництвом педагогів ПНЗ «Центр НПВТКУМ». З метою підтримання бойового духу воїнів Збройних сил України їм було передано малюнки та новорічні вітальні листівки, котрі зібрано в рамках обласного етапу Всеукраїнської доброчинної акції «Новорічна листівка на передову».

Серед учасників всеукраїнського етапу акції переможцями від Чернігівської області стали Атрощенко Маргарита, здобувач освіти 7-Б класу Володьководівицького ліцею Носівської міської ради Чернігівської області, та Бойко Поліна, вихованка гуртка «Живопис» Сновського Центру дитячої та юнацької творчості Сновської міської ради. Листівки, виготовлені за їх ескізами, було відправлено на громади, де їх підписали здобувачі освіти та з найщирішими побажаннями перемоги й миру особисто передали нашим незламним воїнам.