Всеукраїнський Збір активістів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Школа джур козацьких» (середня вікова група)

В 2019 році вперше до табору ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») приєдналась середня вікова група джур Всеукраїнського Збору активістів гри «Сокіл» («Джура») – «Школа джур козацьких».

Чернігівську область представляв рій «Соколята» Горбівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Куликівської селищної ради. Юні джури пройшли максимально наближений курс підготовки зразка ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Не всі конкурси і змагання були заліковими, але в інтелектуальному конкурсі на знання історії України рій з Чернігівщини посів ІІІ місце з 19 роїв.

 Дуже багато вишколів, екскурсій, майстер-класів, лекцій було представлено для учасників «Школи джур козацьких».

Юні джури отримати корисні знання для подальшого розвитку в великій родині гри «Сокіл» («Джура») і доказали, що в майбутньому стануть надійною підтримкою для нашої Батьківщини.