Відзначення Дня Гідності і Свободи у Центрі

21 листопада 2019 року здобувачі освіти та педагогічні працівники комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» провели захід присвячений 6-й річниці  Революції Гідності і Свободи та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Ці події змінили історію нашої країни, змінили і нас. А найтрагічнішою стала для українців боротьба за справедливість, що почалася рівно 6 років тому з Євромайдану. Згодом ця акція перетворилася на Революцію Гідності та Свободи. Після жорстокого побиття молоді спецпідрозділами силовиків на головній площі Києва – майдані Незалежності, рух протесту перетворився на тривалу кампанію громадянської непокори владному режиму, корупції та порушенням прав людини. Учасники заходу пригадали, як це було та оглянули фільм про гарячі та трагічні дні життя протестувальників під час революційних дій.

Після цього з глибокими і неприхованими враженнями гуртківці поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим Героям Небесної Сотні.