Відзначення 125-річчя від дня народження Олександра Довженка

У вересні місяці 2019 року відзначається 125-річчя від дня народження всесвітньовідомого українського кінематографіста, режисера, драматурга і письменника, борця за свободу та незалежність України – Олександра Петровича Довженка.

Здобувачі освіти гуртка військово-патріотичного виховання (керівник Г. Гладченко) комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» 20 вересня 2019 року  відвідали тематичну виставку у військово-історичному музеї,  присвячену життю та творчості О. П. Довженко «На Україну повернусь…». Цікава розповідь екскурсовода, підібрані документальні матеріали, особисті речі Олександра Петровича та кінокамера тих часів справили на дітей незабутні враження від екскурсії.

Серед здобувачів освіти ПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» були проведені бесіди, години спілкування та показані документальні фільми про життя та творчість Олександра Петровича.