Засідання «круглого столу» за підсумками І (обласного) туру Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби» за 2018/2020 роки в режимі онлайн

30 березня 2021 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» було проведено засідання «Круглого столу» за підсумками І (обласного) туру Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби» за 2018/2020 роки в режимі онлайн.

У засідання взяли участь переможці І (обласного) туру за останні 3 роки.

Засідання «круглого столу» проходило на платформі відеоконференції Google-Meet. Відкрили захід представник Управління освіти і науки облдержадміністрації Наталія Дягло – начальник відділу дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи та директор комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» – Петро  Степовик.

Учасники підготували доповіді й презентації та цікаво, глибоко і змістовно розповіли про свою пошуково-дослідницьку роботу.

Підсумком роботи за ці роки по темі «Українська революція: 100 років надії і боротьби» планується випуск збірки робіт переможців за останні 3 роки.