Зимові канікули для гуртківців ПНЗ «Центр НПВТКУМ»

Зимові канікули – це найбільш очікуваний час для будь-якого школяра, бо саме тоді є можливість відпочити з користю, цікаво організувати дозвілля, зарядитись позитивним настроєм.

Святково та змістовно пройшли зимові канікули у вихованців гуртків «Історичне краєзнавство» комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» (керівник Тетяна Матвійчук). Напередодні Нового року для дітей був проведений майстер-клас «Новорічна красуня», де вони з паперу та новорічної мішури своїми руками виготовили Новорічні прикраси, які зайняли своє місце в якості зимових декорацій в приміщенні школи та класній кімнаті.

28 грудня 2021 року вихованці стали учасниками Новорічної шоу-програми «В пошуках різдвяної зірки», що відбулась в Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва, де отримали надзвичайно позитивні враження та емоції.

Напередодні Різдвяних свят (04 січня 2022 року) із задоволенням відвідали Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка. Дійство розпочалося розважальною програмою «Святкова зустріч зі Святим Миколаєм», де діти добряче повеселилися та зустрілися з казковими героями. Потім на них чекала музична казка «Мауглі» за Р. Кіплінгом, в якій йшлося про благородство душі та вірність друзям. 

На початку канікул, учні мали можливість розважитися біля головної ялинки міста на Красній площі, де зустрілися з учасниками новорічного мотопробігу (Акції Мото-Дід Мороз), які пригощали дітей солодощами та створювали присутнім новорічний настрій.

На жаль, на цих канікулах снігу було дуже мало, але під час прогулянки містом нам вдалося зліпити ось такого сніговика. Активний відпочинок дітей пройшов з користю для їх здоров’я, фізичного розвитку та емоційної стабільності.