Навчально-тренувальні збори з підготовки команди Чернігівської області до 50-го Чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму

З 30 червня  по 04 липня 2021 року комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проводить навчально-тренувальні збори з підготовки команди Чернігівської області до 50-го Чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму.

 Особливу увагу  приділено відпрацюванню технічних етапів на місцевості (ур. Ялівщина):  подолання  командної дистанції «Смуга перешкод»,  «Спуск потерпілого самовипуском»,  «Підйом та спуск по вертикальних перилах», «Укладання колоди за допомогою триноги», «Спуск по схилу «потерпілого» з супроводжуючим», «Горизонтальний маятник»,  топографічна підготовка, подолання дистанції «Крос-похід».

У зборах беруть участь 10 здобувачів освіти та 3 тренера.

За підсумками зборів буде сформована команда в кількості 8 учасників, які і будуть представляти Чернігівську область на 50-му Чемпіонаті України серед юнаків з пішохідного туризму 06-09 липня 2021 року в м. Світловодськ Кіровоградської області.