Навчально-тренувальні збори з підготовки рою «Нащадки козаків» до участі у ІІІ (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура – 2019: Самарська Січ»

18-22 червня 2019 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проведено навчально-тренувальні збори з підготовки рою «Нащадки козаків» Жадівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. імені Т.Г. Шевченка Семенівської районної ради Чернігівської області до участі у ІІІ (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура – 2019: Самарська Січ».

         Під час зборів учасники заходу удосконалили свої знання та уміння з надання першої долікарської допомоги (на базі Чернігівського базового медичного коледжу), з топографії та орієнтування, зі стройової підготовки (на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою), зі стрільби з пневматичної гвинтівки (на базі Чернігівського обласного стрілецького клубу ТСО України), з творчо-мистецького конкурсу «Ватра» (на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва), із саперної підготовки та смуги перешкод (на базі військової частини Т 0500) та з історії України доби козаччини і періоду національно-визвольних змагань ХХ століття. Крім того, було проведено роботу щодо оформлення необхідної документації для участі рою «Нащадки козаків» у ІІІ етапі гри, доопрацьовано Книгу звитяг та звіт про виконання домашнього завдання «Добре діло».