Обласний зліт переможців ІІ (обласного) (заочного) туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» в форматі онлайн

28 квітня 2021 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проведено обласний зліт переможців ІІ (обласного) (заочного) туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» в форматі онлайн.

З вітальним словом до учасників зльоту звернулись: Наталія Дягло, начальник відділу дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та Світлана Ушак, заступник директора з навчально-методичної роботи комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

У зльоті взяли участь шістнадцять авторських творчих колективів, які представили на конкурс дослідницькі роботи та стали переможцями в шести напрямах експедиції:

— «Духовна спадщина мого народу»;

— «Козацькому роду нема переводу»;

— «Із батьківської криниці»;

— «З попелу забуття»;

— «Географія рідного краю»;

— «Геологічними стежками України».

Шість найкращих дослідницьких робіт (по одній з кожного напряму) були надіслані на ІІІ (Всеукраїнський) тур експедиції. П’ять з них стали переможцями.

До уваги присутніх були представлені відео-звіти юних дослідників про свою участь у конкурсі краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна», в яких розповідалось про тему краєзнавчого дослідження, його актуальність, форми і методи виконання.

Переможців конкурсу буде нагороджено Дипломами Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та подарунками, їх керівників – Почесними грамотами комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

https://drive.google.com/file/d/1skQlfSJ9ZdAkKfP0c2DL-UlaZ_2NQ0iI/view?usp=sharing  — відеоматеріал про зліт