Обласний семінар для організаторів І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в online-режимі

26 березня 2021 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проведено обласний семінар для організаторів І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в online-режимі.

З вітальним словом до учасників обласного семінару звернулись Наталія Дягло, начальник відділу дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації,   та Петро Степовик, директор комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

         В заході взяли участь представники 45 територіальних громад Чернігівщини, відповідальні за організацію та проведення І етапу гри «Сокіл» («Джура»).

У рамках семінару обговорено ключові питання щодо організації та проведення на якісному рівні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в умовах карантину з урахуванням всіх епідеміологічних вимог в закладах освіти області, організації І етапу гри та підготовки рою-переможця до участі у ІІ (обласному) етапі.

Перед учасниками семінару виступили члени головної суддівської колегії ІІ (обласного) етапу гри – педагогічні працівники ПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» Олена Дорошенко, Ганна Гладченко, Оксана Кузьменко, Оксана Гаврилова, Марина Луганцева; фахівці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою — Сергій Пашко, заступник начальника навчального відділу з військової і фізичної підготовки, та Олександр Попков, вчитель предмету «Захист України»; Павло Давиденко, старший викладач Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

Відеозапис проведеного семінару та всі матеріали, необхідні для організації і проведення початкового та І етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), буде викладено на сайті комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».