«Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття»

У місті Святогірськ з 22 по 25 листопада 2018 року відбулася ХІ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської та студентської молоді з міжнародною участю «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття». 

У Конференції взяли участь 83 юних дослідників з різних куточків України, а також гості зі Швейцарії. Від Чернігівської області у конференції взяли участь вихованці туристсько-краєзнавчого клубу «Ніка» Якименко Вікторія та Ярмоленко Дарина.

В перший день для учасників Конференції була проведена екскурсія, під час якої познайомились з історією Святогірська в історичному музеї та відвідали Свято-Успенську Святогірську лавру

Програмою конференції було передбачено проведення пленарної частини, робота секцій та зустріч з представниками громадської організації «Славетні епохи України» з м. Київ, які презентували свій проект, на якому акцентували увагу на історії державності України, на національних видатних героях та особистостях, які стояли до кінця за правду та волю українського народу.

Всі учасники конференції отримали сертифікати учасника конференції.