Туристсько-краєзнавчий вишкіл: рейд-похід «Козацькими стежками» для здобувачів освіти ПНЗ «Центр НПВТКУМ»

07-13 червня 2021 року комунальним позашкільним  навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» на базі дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка, Іванівської ТГ, Чернігівського району) відбувся туристсько-краєзнавчий вишкіл: рейд-похід «Козацькими стежками» серед здобувачів освіти ПНЗ «Центр НПВТКУМ», присвячений Дню захисту дітей.

Вишкіл  проведено з дотриманням всіх протиепідеміологічних заходів в три зміни з 07 по 09 червня, з 09 по 11 червня, з 11 по 13 червня, всього  взяли участь 96 вихованців.

Програма вишколу виконана в повному обсязі.

         Здобувачі освіти взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування та велосипедного туризму (на дистанції «Фігурне водіння велосипеда»), в конкурсі «В’язання вузлів», в тренінгу з водного туризму на катамаранах К-2, К-4 та тимбілдингу  на розвиток і покращення навичок командної роботи «Козацькі розваги», в одноденних водних походах по річці Десна на катамаранах К-2,  К-4. А також  відбулася зустріч з інспекторами відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції, які провели профілактичні заходи по запобіганню правопорушень та ризикованої поведінки серед здобувачів освіти ПНЗ «Центр НПВТКУМ».