Туристсько-краєзнавчий вишкіл серед здобувачів освіти ПНЗ «Центр НПВТКУМ», присвячений Дню захисників та захисниць України, дню українського козацтва.

07-30 жовтня 2021 року комунальним позашкільним  навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» на базі дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка, Іванівської ТГ, Чернігівського району) був проведений туристсько-краєзнавчий вишкіл серед здобувачів освіти ПНЗ «Центр НПВТКУМ», присвячений Дню захисників та захисниць України, дню українського козацтва.

Вишкіл  проведено з дотриманням всіх протиепідеміологічних заходів у 5 змін – з 07 по 08 жовтня, з 08 по 10 жовтня, з 22 по 24 жовтня, з 25 по 27 жовтня, з 27 по 30 жовтня. Всього  взяли участь 135 вихованців Центру.

Програма вишкілу виконана в повному обсязі. Здобувачі освіти взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування та з пішохідного туризму, навчально-тренувальних подорожах до річки Десна. Також були проведені навчально профілактичні бесіди «Зупинимо булінг разом», тренінг з тімбілдінгу  на розвиток та покращення навичок командної роботи «Козацькі розваги».