Участь вихованців комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» у заході з нагоди 155 річниці від дня народження Михайла Коцюбинського

17 вересня 2019 року вихованці гуртка «Юні туристи-краєзнавці» (керівник Т. Матвійчук) комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» взяли участь в урочистостях з нагоди 155-річчя від дня народження класика української літератури, громадсько-політичного діяча Михайла Коцюбинського, які розпочалися з покладання квітів до могили Михайла Михайловича на Болдиній горі.  

Вклонитися людині, якій належить одне з найпочесніших місць в українській літературі, неперевершеного майстра слова зібралося багато шанувальників його творчості. Учасники заходу з захопленням слухали пісні у виконанні капели бандуристів імені Остапа Вересая, уривки з творів митця, та слова пошани від гостей та організаторів свята.