Вишколи з водного та пішохідного туризму в рамках освітнього проєкту «Будь активним і здоровим!» на базі ПНЗ «Центр НПВТКУМ»

Активне та цікаве літо в рамках освітнього проєкту «Будь активним і здоровим!» (далі – Проєкт) продовжується. Фахівцями комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» 08 серпня 2024 року для здобувачів освіти  Центру дитячого розвитку Clever проведено туристсько-спортивні вишколи зі скелелазіння та пішохідного туризму.

Юні відвідувачі ознайомилися з елементами скелелазіння, тренувалися у критому приміщенні та на подвір’ї закладу, вчилися долати етапи туристського маршруту. Виконуючи завдання учасники показали спритність, швидкість, витримку, відчули себе справжніми туристами.

Також під час психологічних тренінгів з розвитку лідерських навичок і командоутворення діти покращували власні комунікативні здібності, вміння взаємодіяти та працювати в групі однолітків, висловлювати свою думку. Гарний настрій та позитивні емоції були неодмінними супутниками заходу.

У межах Проєкту здобувачі освіти ПНЗ «Центр НПВТКУМ», а саме: вихованці гуртків «Спортивне орієнтування» (керівник Бориско П.), «Юні джури» (керівник Курганська І.), «Велосипедний туризм» (керівник Ушак В.) – здійснили сплав на катамарані.

Нагадуємо, що під час літніх канікул ПНЗ «Центр НПВТКУМ» запрошує учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти територіальних громад Чернігівщини до участі у туристських вишколах та інформаційно-просвітницьких тренінгах (за попередніми заявками). Бажаємо всім гарного настрою та сподіваємось на нові зустрічі!

Дякуємо воїнам Збройних сил України за можливість навчатися та цікаво проводити дозвілля!