Відбувся відкритий чемпіонат Чернігівської області зі спортивного (пішохідного) туризму серед юнаків в закритих приміщеннях

3-4 лютого 2024 року відбувся відкритий чемпіонат Чернігівської області зі спортивного (пішохідного) туризму серед юнаків в закритих приміщеннях. Захід провели Чернігівська обласна федерація спортивного туризму спільно з комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» під керівництвом Департаменту сім’ї, молоді та спорту та Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

Участь у змаганнях взяло 79 здобувачів освіти з Варвинської, Коропської, Талалаївської селищних рад, Бахмацької, Городнянської, Ніжинської, Прилуцької та Чернігівської міської рад і вихованці ПНЗ «Центр НПВТКУМ».

Змагання відбувались у двох вікових групах: старшій – 2007-2009 рік народження, і молодшій, до якої входили учасники 2010-2014 років народження. Програмою заходу було передбачено подолання двох дистанцій: особисто-командної «Смуги перешкод» та дистанції «Смуга перешкод» (зв’язки).

З результатами чемпіонату можна ознайомитись ТУТ.