Запрошуємо до участі у вікторині «Країна моя – Україна»!

17-26 липня 2023 року комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проводить обласну туристсько-краєзнавчу вікторину «Країна моя – Україна» в online-режимі (далі – Вікторина).

Метою проведення Вікторини є активізація національно-патріотичного виховання учнівської молоді, сприяння формуванню у підростаючого покоління зацікавленості історією, традиціями та географією України.

До участі запрошуються здобувачі освіти закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти Чернігівської області.

Для участі у Вікторині необхідно перейти за посиланням https://forms.gle/Ews9wHk6ijL7V9J19, вказати анкетні дані учасника та надати відповіді на запитання.

Перших трьох учасників від кожної територіальної громади, які отримають найбільшу кількість балів, буде нагороджено Дипломами ПНЗ «Центр НПВТКУМ».

Результати Вікторини буде оприлюднено 31 липня 2023 року на сайті http://turist-patriot.cn.ua та на сторінці закладу у мережі Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063715131511 .

Бажаємо всім учасникам успіху!