Запрошуємо до участі у патріотичній вікторині «Провідник Української ідеї – Степан Бандера»!

15 жовтня 2024 року комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» спільно з Чернігівською громадською організацією «Суспільна служба України», Чернігівською обласною організацією «Самооборона Майдану» проводить обласну патріотичну онлайн-вікторину до 65-х роковин із дня загибелі українського політичного діяча Степана Бандери «Провідник Української ідеї – Степан Бандера» (далі – Вікторина).

Метою проведення Вікторини є формування національної та громадянської ідентичності підростаючого покоління, підвищення рівня зацікавленості історією України, визвольної боротьби українського народу за незалежність, життям і діяльністю українського політичного діяча, провідника Організації Українських Націоналістів, патріота Степана Бандери.

До участі запрошуються здобувачі освіти 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, а також закладів професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти Чернігівської області відповідного віку.

Для участі у Вікторині необхідно перейти за посиланням https://forms.gle/rZQuEM9vyMVC4qQw7 , вказати анкетні дані учасника та надати відповіді на запитання. Google-форма прийматиме відповіді з 12:00 до 15:00 15 жовтня 2024 року. У Вікторині кожен учасник бере участь тільки один раз.

Просимо учасників вказувати справжнє прізвище та ім’я, а також повну назву закладу освіти.

При підбитті підсумків враховується кількість правильних відповідей та час виконання завдань (відлік часу починається з 12:00). Переможці та лауреати будуть відзначені Грамотами й Дипломами ПНЗ «Центр НПВТКУМ» відповідно, а також подарунками від Чернігівської громадської організації «Суспільна служба України» та Чернігівської обласної організації «Самооборона Майдану».

Результати Вікторини буде оприлюднено 17 жовтня 2024 року на сайті ПНЗ «Центр НПВТКУМ» https://turist-patriot.cn.ua та на сторінці закладу у мережі Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063715131511.

 

Бажаємо всім учасникам успіху!