Інформаційне заняття з мінної безпеки від «Швейцарського фонду з протимінної діяльності FSD Ukraine»

27 лютого 2024 року у комунальному позашкільному навчальному закладі «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» відбулася зустріч з представниками благодійної організації «Швейцарський фонд з протимінної діяльності FSD Ukraine». Захід організовано спільно з громадською організацією «Незламні добровольці».

Фахівці фонду провели лекцію для колективу закладу на тему «Правила поведінки з мінами та вибухонебезпечними залишками війни».

Команда з інформування FSD Ukraine розповіла про види вибухонебезпечних предметів та які з них зустрічаються на території нашої держави на деокупованих територіях, як поводитись під час знаходження міни, боєприпасу, де їх можна виявити та як визначити небезпечну територію.

Учасники інформаційного заняття отримали можливість бути більш обізнаними з питань ризиків, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами, а також дізнались про особливості гуманітарного розмінування, яке проводять представники фонду з протимінної діяльності FSD в Україні.