Обласний етап Всеукраїнської доброчинної акції «Новорічна листівка на передову»

          З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді та підтримання бойового духу воїнів Збройних сил України з 18 листопада по 04 грудня 2022 року відбувся обласний етап Всеукраїнської доброчинної акції на підтримку наших Героїв на передовій «Новорічна листівка на передову».

          У заході взяли участь здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти та вихованці гуртків закладів позашкільної освіти з 24 територіальних громад, 3 міст області та комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді». Учасники акції надіслали на обласний етап патріотичні вітальні листівки, якими висловили власні почуття поваги і вдячності українським воїнам за мужність та оборону нашої країни та прагнення до Перемоги. Всі роботи було виконано у довільній графічній та живописній техніці. Всього на обласний етап доброчинної акції надійшло 147 робіт.

          За рішенням журі та відповідно до умов акції вісім найкращих макетів вітальних листівок, переможців обласного етапу, направлено для участі у всеукраїнському етапі. Це роботи: Бойко Поліни (Сновський Центр дитячої та юнацької творчості Сновської міської ради Корюківського району), Довжка Олексія (Коломійцівська ЗОШ І-ІІІ ст. Макіївської сільської ради Ніжинського району), Атрощенко Маргарити (Володьководівицький ліцей Носівської міської ради Ніжинського району), Макухи Олександра (Носівський ліцей №1 Носівської міської ради Ніжинського району), Бєлявцевої Дар’ї (Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Ніжинського району), Пінчук Аліси (Замістянська гімназія Сухополов’янської сільської ради Прилуцького району), Гладченко Аліси (ПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді»),       Коваленка Олександра (ПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді»).

          Роботи, котрі було надіслано для участі в обласному етапі доброчинної акції, представлено на  виставці «Новорічна листівка на передову» в приміщенні комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді». Виставка діятиме до 20 грудня 2022 року. Надалі всі листівки буде передано нашим воїнам, які захищають Україну на передовій.