Обласний зліт переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережем традиції народу»

20 жовтня 2023 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» було проведено обласний зліт переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережем традиції народу» в online-режимі на платформі Zoom.

У заході взяли участь переможці обласної акції в 2022/2023 навчальному році разом зі своїми керівниками з Макіївської, Тупичівської сільських, Добрянської, Куликівської, Срібнянської селищних, Носівської та Прилуцької міських рад Чернігівської області.

З вітальним словом до учасників обласного зльоту звернулись Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, та Петро Степовик, директор комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

Під час виступів юні майстри ознайомили всіх присутніх зі своїми роботами, з методикою їх виконання, продемонстрували креативні майстер-класи зі створення своїх творчих шедеврів. Діти проявили фантазію, неповторність та оригінальність задумів.

Дякуємо переможцям за роботу, а їх керівникам за підготовку та підтримку своїх вихованців.