ПНЗ «Центр НПВТКУМ» вітає команду Чернігівської області з участю у Відкритому Чемпіонаті Вінницької області з пішохідного туризму серед молоді, юнаків та юніорів «Сабарівська осінь 2023»

20-22 жовтня 2023 року на території урочища Городище Лука-Мелешківської територіальної громади Вінницької області відбувся Відкритий Чемпіонат Вінницької області з пішохідного туризму серед молоді, юнаків та юніорів «Сабарівська осінь 2023».

У змаганнях взяли участь 133 учасники з Вінницької, Сумської та Чернігівської областей. Змагання були особисто-командні. Учасники долали особисті дистанції «Крос-похід» та «Смуга перешкод», а командний результат рахувався за сумою чотирьох кращих результатів, один з яких обов’язково мав бути протилежної статі, в ІІ та ІІІ-IV класах окремо.

Чернігівську область на Чемпіонаті представили 17 спортсменів з Коропської громади, міст Ніжина, Прилук і Чернігова. Призерами «Особистої смуги перешкод» стали: на дистанції ІІ класу серед юнаків – Дмитро Дмитренко (ІІ місце), на дистанції ІІІ класу серед дівчат – Аліна Омельянюк (ІІ місце). На дистанції IV класу серед дівчат Вікторія Шуляк та Марія Дзюба вибороли  ІІ та ІІІ місця відповідно, а Данило Музиченко, програвши лише Майстру спорту України Миколі Шаповалу, виконав ще і норматив кандидата в майстри спорту. На особистій дистанції IV класу «Крос-похід» Вікторія Шуляк замкнула трійку призерів. У загальнокомандному заліку Чернігівська область серед учасників ІІІ-IV класу дистанцій виборола ІІІ місце.

Вітаємо переможців! Бажаємо юним спортсменам Чернігівщини подальших успіхів!

Дякуємо Збройним силам України за можливість займатися улюбленою справою.