Підсумки обласного етапу фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

У січні 2024 року комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» провів обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!». В обласному етапі взяли участь не тільки юні фотографи та їх керівники, а й педагоги з 50 закладів освіти нашої області. На розгляд суддівської колегії надійшло 260 фоторобіт – це рекордна кількість у порівнянні з минулими роками.

Кращі фото учасників розміщені на виставці, яка експонується в приміщенні комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

Роботи переможців обласного етапу з Козелецького ліцею № 3 Козелецької селищної ради, комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді», Новгород-Сіверського державного ліцею імені К.Д. Ушинського, Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 34 Чернігівської міської ради Чернігівської області, Безуглівського ліцею Талалаївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області будуть представляти Чернігівщину на Всеукраїнській фотовиставці в місті Києві.

Щиро дякуємо працівникам освіти за їх працю та активне залучення своїх вихованців до обласного етапу фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»!!!