Роз’яснювально-профілактичне заняття на тему: «Правила дорожнього руху»

З метою попередження дорожньо-транспортного травматизму 18 жовтня 2023 року серед  здобувачів освіти комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» було проведено роз’яснювально-профілактичне заняття на тему «Правила дорожнього руху».

До проведення заходу було залучено начальницю відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції Аліну Чемерис.

Під час заняття здобувачі освіти повторили правила дорожнього руху, розглянули ситуації на дорогах, обговорили необхідність носіння світловідбиваючих елементів та важливість бути помітними в темний час доби.

Представниця патрульної поліції розповіла дітям про елементарні правила поведінки на дорозі та відповідальність за правопорушення. Здобувачі освіти переглянули документальний відеофільм з подальшим обговоренням небезпечних ситуацій на проїзній частині дороги, прийняли участь у вікторині «Школа безпеки» та отримали у подарунок світловідбиваючі браслети і світлострічки.