Участь команди Чернігівської області в Кубку України серед юнаків з пішохідного туризму в приміщенні

З  8 по 10 березня 2024 року в місті Бориспіль Київської області проходив Кубок України  серед  юнаків з пішохідного туризму в приміщенні (відкритий Кубок Київської області «Меморіал пам’яті А.С. Федорчука»), в якому взяло участь 11 команд. Це юні спортсмени з  Вінницької, Дніпропетровської,  Житомирської,  Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. Загалом 63 спортсмени.

До складу збірної команди Чернігівської області увійшли: Дмитренко Дмитро та Черниченко Дар’я, вихованці гуртків «Спортивне орієнтування» (керівник П. Бориско) та «Пішохідний туризм» (керівник Ю.Федченко) комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді», Єпінатьєв  ДенисКарпинський Георгій, вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (керівник Є. Журба) комунального позашкільного закладу освіти «Чернігівський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання», Музиченко Назар і Супряга Тетяна, вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (керівник О. Перевера) структурного підрозділу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді» Ніжинської гімназії №3. Готували збірну до змагань Євгеній Журба та Юрій Федченко.

Змагання проводились на двох дистанціях: особисто-командній «Смузі перешкод» та командній «Смузі перешкод».

В особистому заліку серед юнаків  Назар Музиченко посів 3 місце, пропустивши поперед себе двох господарів зали Багачука Владислава і Козлова Тимура. Загалом результати, які показали наші учасники дозволили їм в командному заліку цієї дистанції посісти 2 місце. Але четверте, зайняте на командній  «Смузі перешкод», позбавило представників Чернігівщини можливості отримання нагороди в загальному заліку. Ми за крок до п’єдисталу.  Трохи засмучені, але вмотивовані і готові ще більше працювати для досягнення кращих результатів.  

Дякуємо Збройним силам України за можливість займатися улюбленою справою!