Участь у ХVІ Всеукраїнській історико-краєзнавчій конференції учнівської та студентської молоді «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття»

24-26 листопада 2023 року вихованка гуртка «Екологічне краєзнавство» Мащенко Вікторія (керівник гуртка Ушак С.Г.) комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» взяла участь у ХVІ Всеукраїнській історико-краєзнавчій конференції учнівської та студентської молоді «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття», яка відбулась у м. Кропивницький в  режимі онлайн, у секції «Екотуристичний та природно-рекреаційний потенціал регіонів України. Проблеми регіональних ландшафтів» з доповіддю на тему «Створення регіонального ландшафтного парку «Ялівщина»».

Конференція проходила у два етапи – відбірковий (заочний) та очний.  Вікторію Мащенко було запрошено до участі в очному етапі. У конференції взяли участь представники 23 областей України.

Всі доповідачі отримають сертифікати учасника конференції. Пошуково-краєзнавчі матеріали увійдуть до збірки тез робіт учасників ХVІ Всеукраїнської історико-краєзнавчої конференції учнівської та студентської молоді «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття».