Участь у XVIІ Всеукраїнській філософській історико-краєзнавчій конференції учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід»

22-23  лютого 2024 року в онлайн-режимі відбулася XVIІ Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід».

Організатори заходу: Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з комунальним закладом «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради, філософським факультетом Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Національним літературно-меморіальним музеєм Г.С. Сковороди за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної (військової) адміністрації.

У роботі 5 секцій взяли участь майже 200 юних краєзнавців з 17 регіонів України. Чернігівщину на конференції представляла Голован Олександра, вихованка гуртка «Юні джури» (керівник Дорошенко О.І.) комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді», з доповіддю на тему «Катерининська церква – від минулого до сучасності» в секції «Духовні скарби мого краю».

За результатами конференції всі учасники отримають сертифікати і збірки тез.